Amics Joan Petit Nens amb Càncer Fundació

Musicveu Festival 2023

El Festival Solidari Musicveu, organitzat per la Fundació Pinnae, és un dels principals motors de les arts escèniques a la Vegueria Penedès on la cultura i la solidaritat van de la mà per aconseguir una societat més justa, més inclusiva i més solidària; aquest és el seu segell i el factor que el fa únic i molt especial.

El Musicveu és un Festival Solidari de música únic i molt especial que aplega grups i músics d’estils i posicionaments ben variats amb ànim de promoure la cultura musical en directe al territori i ho fa amb reconeguts cantautors i conjunts més punters d’estils ben diferents. Amb 8 edicions ja consolidades el Festival Solidari Musicveu s’ha convertit en una cita referent pels amants de la música durant uns mesos de l’any arreu de la Vegueria Penedès.

Aquesta 9a edició del Festival Solidari Musicveu es celebrarà del 6 de gener al 22 de juliol del 2023, alguns concerts es celebraran dins l’espai principal del Festival que és el centre cultural i modernista del Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae a Vilafranca del Penedès, però també es celebraran en diferents espais socials i culturals de Vilafranca i algunes caves de la comarca, per tal de poder encabir propostes musicals per un públic objectiu més ampli i permetre millors aforaments als esdeveniments.
Amb la suma de tot es vol aconseguir augmentar l’impacte que té aquest Festival a nivell de territori, mitjançant aquesta promoció de l’acció cultural i social, que permet celebrar i canalitzar a través de la música una acció benèfica per una entitat sense finalitat lucrativa. Amb el desig que trobeu atractiu aquest projecte que presentem, us convidem a participar d’aquesta gran festa de la música amb un caire solidari, que es celebra al cor del Penedès.

Dossier patrocinis : MUSICVEU 2023