Amics Joan Petit Nens amb Càncer Fundació

JORNADA SOLIDÀRIA JOAN PETIT 2024

JORNADA SOLIDÀRIA JOAN PETIT 2024

Els dies 19,20 i 21 d’abril vam gaudir plegats de la Jornada Solidària. Volem agrair-vos el vostre suport i solidaritat.     
Us deixem un resum de fotos perquè pugueu recordar els moments viscuts! 
GRÀCIES INFINITES!!!

 

Amics Joan Petit Nens amb Càncer Fundació va rebre de la Federació Catalana de Patinatge l’oferiment de dedicar una jornada solidària de la temporada 2023-24 d’hoquei, en totes les competicions que es juguin aquell cap de setmana en totes les categories.

La Jornada Solidària Joan Petit 2024, és una proposta pionera al món de l’esport i en concret del patinatge. Es va delebrar durant el cap de setmana del 19, 20 i 21 d’abril del 2024. Jugadors, àrbitres, tècnics, equips, clubs i aficionats, van participar a totes les pistes de Catalunya amb el braçal solidari a la màniga i tots vam ser per un dia, capitans de l’equip Joan Petit.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració amb la jornada solidària, i esperem que ens ajudi a tirar endavant el projecte per subvencionar el programa de tractament de nens i adolescents amb càncer per la seva recuperació física conjuntament amb l’Àrea de Pediatria de l’Hospital de Sant Pau.