Amics Joan Petit Nens amb Càncer Fundació

24a Festa – Torneig Joan Petit nens amb càncer a Manlleu

8 de juny de 2024

Presentació

Us presentem la 24a FESTA – TORNEIG JOAN PETIT NENS AMB CÀNCER, que te caràcter itinerant i que aquest any es celebrarà el proper dia 8 de juny del 2024 a la ciutat de Manlleu que està organitzada conjuntament per l’Ajuntament, el Club Pati Manlleu i la Fundació Amics Joan Petit nens amb Càncer, amb la col·laboració d’institucions i entitats diverses de la ciutat.

Aquesta 24a edició, que es celebrarà al Pavelló Municipal de Manlleu , juntament amb altres activitats divulgatives que es faran la mateixa setmana, consisteix amb un petit- gran homenatge els nens i nenes de 3 a 6 anys d’escoles de clubs d’hoquei d’arreu de Catalunya i de fora, 400 nens i nenes que comencen a practicar l’hoquei i que juguen entre ells partits de veritat de caire no competitiu i d’un total entre pares, mares, acompanyant i voluntaris d’unes 800 persones.

Amb aquest esdeveniment esportiu i divertit, fan un homenatge als de la seva edat que en aquest moments lluiten o han lluitat contra un rival que s’anomena càncer (infantil). També als malalts adults. Fer-ne una festa d’aquest esdeveniment i entendre que l’esport es una manera de superar adversitats que malauradament també afecten als nens/es i que siguin ells mateixos que ho fan pels qui en aquests moments estan patint la malaltia, l’han patit, pels voluntaris que ajuden, pels equips d’oncologia i per totes les famílies que afronten amb molta força aquest dur rival, es una de les fites.

Nosaltres volem difondre a través de la Festa que tot i el dur contrari, ens ho hem de passar bé. Es per això, que a l’hora d’organitzar i difondre la festa, i cal l’ajut de molta gent.

Per aquest motiu us demanem comptar amb la vostre presencia i de la vostra col·laboració.
Us volem donar les gràcies per endavant per la vostra atenció i per la generosa col·laboració que estem segurs que ens oferireu.

Us saludem atentament,
Joan Torner i Corcoy
President Fundació Amics Joan Petit nens amb Càncer.

Equips participants:

DINAR SOLIDARI FESTA-TORNEIG JOAN PETIT MANLLEU 2024

Horaris i guió

Activitats per a acompanyants

Graella d'horaris dels partits

Activitats participants

Col·laboradors Festa-Torneig Joan Petit Manlleu 2024