Amics Joan Petit Nens amb Càncer Fundació

23a Festa-Torneig Joan Petit nens amb càncer a Molins de Rei

Moltíssimes gràcies!!

Amics Joan Petit Nens amb Càncer és el nom que agafa la fundació arran de l’experiència d’uns pares amb el càncer del seu fill petit. En Joan era un nen al qui li agradava jugar a hoquei patins, tal com feia el seu pare. Malauradament, va patir un càncer quan encara era molt petit. Tot i la intensa lluita d’en Joan, la malaltia va ser més forta i en Joan va perdre aquell partit.

Com a homenatge a tots aquests nens que estan lluitant o han lluitat contra aquesta malaltia, la fundació organitza una gran festa que té lloc en una població diferent cada any, Molins de Rei ha pres el relleu per ser la seu de la 23a Festa-Torneig. Aquesta Festa-Torneig serveix per a divulgar i sensibilitzar el càncer infantil mitjançant l’hoquei i recaptar fons per la investigació de la malaltia.

Al llarg de l’any 2023 a Molins de Rei hem recollit 153 euros (actualitzat el maig de 2023) en productes de merxandatge relacionats amb la festa d’enguany (tasses, clauers, llibres).

Per col·laborar amb la fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, ho podeu fer mitjançant un donatiu participant en alguna de les activitats que s’organitzen o directament al web de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer.

Enguany, la Festa-Torneig Joan Petit se celebrarà el 20 de Maig de 2023 al Poliesportiu Municipal de Molins de Rei .

La recepció dels equips serà a l’entrada del Poliesportiu, on hi haurà instal·lades unes carpes per fer la benvinguda a les participants.

Per poder dur a terme la Festa-Torneig Joan Petit, es necessita:

 • Voluntàries i voluntaris:
  • Acompanyar nenes i nens durant el dia (entre tots els voluntaris hem de cobrir l’horari 9:30 a 18:00).
  • Donar dinar a nenes i nens (12:00 a 16:00).
  • Recollir (a partir de les 19:00).
 • Patrocinadors:
  • Per cobrir les despeses d’organització.
 • Altres modes de col·laboració.
 • Aportacions a la Fundació Joan Petit:

Podeu demanar informació o us hi podeu inscriure mitjançant la nostra pàgina de contacte.